Чакахме изключително дълго, за да видим "Смъртта може да почака" и последното превъплъщение на Даниел Крейг в Джеймс Бонд.

"Смъртта може да почака", Даниел Крейг и какво да очакваме от 25-ия филм за Джеймс Бонд

Какво да очакваме от "Смъртта може да почака"

Получи ли Даниел Крейг изпращането, което заслужава след пет филма и много контузии

Само заради пандемията премиерата на филма беше отлагана няколко пъти, като дори сега имаше опасения, че COVID-19 ще повлияе доста сериозно на представянето му в бокс офиса.

И няма как да не е повлиял, но въпреки това г-н Бонд се представи повече от отлично, разбивайки "пандемичния" бокс офис. Според Variety, "Смъртта може да почака" е генерирал 119 милиона долара приходи.

Направил го е на 57 територии, на които е бил пуснат на 1 октомври. От Universal посочват, че това е първият филм, който във времена на пандемия преминава границата от 100 милиона, без да е пуснат в Китай.

За създаването на филма са били похарчени около 250 милиона долара, като поне още 100 милиона е струвало дистрибутирането и маркетинга. В края на октомври е насрочена премиерата и в Китай, откъдето се очакват и доста големи постъпления в бокс офиса.

Бен Уишоу, "Смъртта може да почака" и твърдението на актьора, че следващият  Джеймс Бонд може да е гей

Може ли следващият Джеймс Бонд да е гей

Нова теория по въпроса за следващия агент 007

Колкото до нашата страна, според Форум Филм България, официалният разпространител на филма у нас, за първите три дни от премиерата си "Смъртта може да почака" е бил гледан от близо 22 000 зрители, които са генерирали над 250 000 лв. в бокс офиса.