Още в края на миналата година разбрахме, че Чанинг Тейтъм се е захванал с нов филм, защото реши да се подстриже толкова късно, че първоначално ни беше дори малко странно.

Чанинг Тейтъм, Dog и причината актьорът да избръсне косата си

Какво накара Чанинг Тейтъм да обръсне косата си

Актьорът го направи за ролята си в комедията Dog, която вече има и премиерна дата, и трейлър. От него разбираме, че Тейтъм ще влезе в ролята на рейнджъра от американската армия Бригс, който е изправен пред една доста различна мисия.

Бригс иска отново да се впусне в екшъна, но му е казано, че преди това трябва да направи нещо. Поверена му е белгийска овчарка на име Лулу. Но поверена не за да я отглежда, а защото нравът ѝ е толкова лош, че никой не се наема да пътува с нея в кола.

А се налага, защото войникът, който се грижил за нея и отгледал, е починал. Бригс се наема да се справи с Лулу и да отидат на време за погребението. По пътя той ще разбере, че има причина за избухливия нрав на кучето и ще се научи как да комуникира с него правилно.

Режисьор на Dog е Рийд Каролин, като самият Чанинг Тейтъм също е помагал в това отношение. Премиерата на филма е насрочена за 18 февруари 2022 г.