След големия пробив на Мария Бакалова в Холивуд и номинацията за Оскар, знаехме, че е въпрос на време българката да получи роля и в наистина голяма и високобюджетна продукция.

Джеймс Гън, "Пазителите на Галактиката" и третият филм ли ще е последен за героите

Идва ли краят на "Пазителите на Галактиката"

Джеймс Гън дава пояснения

И това се оказа точно така. От Deadline разбираме, че Бакалова ще вземе участие в третия самостоятелен филм за Пазителите на галактиката - Guardians Of The Galaxy Vol. 3.

Разбира се, подробности около ролята ѝ се пазят в тайна, но източници твърдят, че тя ще бъде ключова. Е, това вече наистина ни развълнува. Развълнувана е и самата актриса, която в профила си в Instagram написа, че това е новината, която до този момент ѝ е било най-трудно да пази скрита.

Мария Бакалова благодари на режисьора Джеймс Гън, че ѝ е дал възможността да стане част от киновселената на Marvel, отбелязвайки, че той е един наистина необикновен създател на филми. Самият Гън също потвърди новината за участието на българката.

В профила си в Twitter режисьорът шеговито написа, че е изненадан колко много време е отнело на медиите, за да разберат за участието на българката във филма. И потвърди, че Мария Бакалова е невероятна. Снимките на Guardians Of The Galaxy Vol. 3. започнаха през ноември миналата година и завършиха съвсем скоро.

Съвсем наскоро разбрахме, че и друга изгряваща звезда - Даниела Мелчиър, също ще има роля във филма. Ще трябва обаче да се въоръжим с много търпение, защото премиерата е насрочена за май 2023 г.

Branded, Мария Бакалова, Алекс Петифър, Франк Грило и новата роля на българката

Следващата роля на Мария Бакалова

Предизвикателствата следват едно след друго

Иначе, очакванията са наистина високи, а и няма как да не се радваме за участието на Мария Бакалова в толкова голям филм. Само ще кажем, че първите два за Пазителите общо събраха 1.5 милиард от бокс офиса.