Кристен Стюарт е влизала в какви ли не роли, но нито една от тях до момента не я е доближавала до спечелването на Оскар.

Spencer, Кристен Стюърт, плакатът на филма и какво го свързва с Дженифър Лорънс

Какво свързва принцеса Даяна с Дженифър Лорънс

И какво да очакваме от филма Spencer

Според много критици обаче това може да се промени с участието ѝ във филма "Спенсър", където ще влезе в ролята на принцеса Даяна. До момента филмът се завъртя по няколко фестивала и оценките за него са доста високи.

По кината у нас се очаква да тръгне от 7 януари 2022 г. и съвсем логично името на Кристен Стюарт стана едно то спряганите не само за номинация за Оскар, но и за спечелването на статуетка от церемонията догодина. 

На актрисата обаче въобще не ѝ пука дали ще спечели Оскар, или не. Поне така твърди в подкаста на Variety - Awards Circuit. Според нея Оскарите са нещо много забавно, защото всъщност има толкова много добри и качествени филми, които почти не получават внимание, пише The New York Post.

Кристен Стюарт обаче не отрича, че се почувства поласкана от факта, че продукция с нейно участие предизвиква толкова голям отзвук. "Спенсър" ще ни покаже какво се случва през 1991 г. по време на коледните празници, които принцеса Даяна, принц Чарлз, двете им деца - Уилям и Хари, и кралицата прекарват в резиденцията си в Сандрингам.