Почти сме сигурни, че няма човек, който да не е гледал "Как се запознах с майка ви". Да, това може би не е сериал от ранга на "Приятели" например, но пък определено е сред тези, които имат много фенове.

За нас лично дори всичките девет сезона и 208 епизода не са достатъчни, но пък е факт, че повече няма и да видим. Е, не в същата комбинация от актьори и истории, но пък се задава нещо много интересно.

How I Met Your Father ("Как се запознах с баща ви") най-накрая ще види бял свят след като за подобно продължение се говори от години. А в главната роля ще видим Хилъри Дъф.

Сюжетът също няма да ни изненада много, защото действието ще се развива в близко бъдеще, където Софи (Дъф) ще разказва на сина си как се е запознала с баща му. А разказите на майката пък ще ни връщат през 2021 г., когато тя и приятелите ѝ са се опитвали да намерят любовта в свят, затлачен от приложения за запознанства.

Създателите на "Как се запознах с майка ви" - Картър Бейс и Крейг Томас, отново ще вземат участие, но този път само като изпълнителни продуценти. Първият сезон трябва да има 10 епизода и бъде пуснат в Hulu, пише Entertainment Weekly.

Хилари Дъф, Матю Кома и новината за бременноста на актрисата

Последствията от карантината за Хилaри Дъф

Дъф и Кома ще стават родители

Припомняме, че малко след приключването на оригиналния сериал през 2014 г. беше подготвен друг - How I Met Your Dad, където Грета Гъруиг трябваше да влезе в главната роля, но тогава CBS не харесаха пилотния епизод. И този сериал така и не видя бял свят.