От доста време се знае, че Даниел Крейг ще влезе в ролята на Джеймс Бонд за последен път в "Смъртта може да почака". Също така от доста време в интернет пространството циркулират какви ли не теории за това кой ще го наследи.

Том Харди, Том Хидълстън и кой ще наследи Даниъл Крейг в ролята на Джеймс Бонд

Това ли е новият Джеймс Бонд

Слуховете много ни харесват

Чували сме какви ли не имена да бъдат спрягани, като в един момент "беше почти сигурно", че Идрис Елба ще бъде новият Бонд. Напоследък пък се смята, че Том Харди ще наследи Даниел Крейг.

Като дори се твърдеше, че това ще бъде официално обявено през ноември след премиерата на "Смъртта може да почака". Е, тя беше отложена с няколко месеца, така че предполагаме, че ще трябва да изчакаме, за да разберем най-накрая кой ще бъде.

Според Esquire, обаче няма почти никакъв шанс Том Харди да влезе в ролята на Джеймс Бонд. Разбира се, не защото няма да се справи с нея. От изданието смятат, че една от основните пречки пред Харди е възрастта му.

В момента актьорът е на 43 години, а се предполага, че ще изминат поне четири години до следващия филм за Бонд, което ще означава, че тогава ще бъде на 47 години. И това при първия излязъл филм.

Снимка 434162

Източник: Instagram / 007

Ако се задържи колкото Даниел Крейг (пет филма), то при излизането на последния с негово участие ще бъде на около 60 години. Същински дядо Бонд. Друга пречка пред Харди е, че е твърде известен.

Нещо, с което Пиърс Броснан и Крейг например не можеха да се похвалят, когато бяха избрани за ролята на Агент 007. Изборът на не чак толкова популярен актьор е свързан с това, че този човек трябва да стане известен като Джеймс Бонд и да бъде свързван основно с тази роля.

Даниел Крейг, участието му във вечерното шоу на Джими Фелън и съветът на актьора към следващия Джеймс Бонд

Съветът на Даниел Крейг към следващия Джеймс Бонд

Кратко и ясно

А при Том Харди случаят определено не е такъв. Разбира се, всичко това не означава, че продуцентите няма да решат да изберат именно Харди. Ние ще сме доволни каквото и да се случи.