Разбира се, че като фенове на супергероите много се радваме от факта, че Marvel Studios ще вдъхнат нов живот на Фантастичната четворка.

"Фантастичната четворка", 20th Century Fox, Джош Транк и за какво съжалява режисьорът

"Фантастичната четворка" можеше да изглежда по различен начин

Когато шефовете имат последната дума

Към момента обаче единствено са обявени такива планове, като няма нищо по-конкретно. Но за сметка на това има доста слухове. Като оставим на страна тези, че Джон Кразински и Емили Блънт ще вземат две от главните роли, се натъкваме на още един.

И той е, че Дженифър Лорънс ще вземе участие във филма. Според ComicBook обаче това не е много вероятно да се случи. Причината е, че на този етап няма готов сценарий за филма, като дори не са избрани хората, които ще го напишат.

А без сценарий кастинг се прави в много редки случаи. Другата спънка е, че Джо Уотс, който ще режисира филма, в момента е зает със снимките на "Спайдърмен 3" и едва ли има време да мисли за следващия си проект.

Дженифър Лорънс, Don't Look Up и инцидентът, който актрисата е претърпяла по време на снимките

Инцидентът, който Дженифър Лорънс претърпя

Понякога на снимачната площадка може да е опасно

Да не говорим, че филмът за Фантастичната четворка няма премиерна дата, което означава, че с него не се и бърза особено много. Разбира се, бихме се радвали, ако Лорънс вземе участие във филма, но за момента това си остават само слухове.