Без бой си признаваме, че само като видим Марго Роби краката ни се подкосяват, погледът премрежва и не знаем на кой свят се намираме.

Марго Роби на 30

Марго Роби в 18 факта

Защото някой днес има рожден ден

Една жена, а толкова много емоции предизвиква. И да не беше ясно вече е, че сме луди по австралийската актриса и следим всичко около нея с голям интерес.

И нямаше как да подминем трейлъра на Dreamland, защото Роби влиза в главната роля. Филмът ни пренася в 30-те години на миналия век в САЩ, когато Голямата депресия оставя много хора без препитание.

В тези смутни времена Алисън Уелс (Роби) се оказва един от най-издирваните хора в страната. Полицията я преследва, защото смята, че именно тя е обрала банка и е оставила зад гърба си пет жертви.

За главата ѝ е обявена награда от 10 000 долара, която по онова време никой не би изпуснал. Юджийн Евънс (Фин Коул) е един от тези, които тръгват по петите на Алисън, защото парите му трябват.

Когато обаче късметът му се усмихва и успява да я открие, Юджийн не я предава, а се влюбва в нея. Това ще застраши живота и на двамата и трябва да разберем дали подобна любов е възможна.

Марго Роби, Крисчън Бейл и филмът, в който ще участват

Тайният проект, в който Марго Роби ще участва

Информацията е почти нулева, но въпреки това се очертава да бъде интересно

Абсолютно сигурно е, че ще гледаме Dreamland, защото концепцията и сюжетът (освен Марго Роби) ни се струват много интересни. Филмът ще бъде пуснат за стрийминг в Amazon Prime от 17 ноември. Ще се завърти и в избрани кина от 13 ноември.