Не са малко хората, които смятат, че сагата и обвиненията между Джони Деп и Амбър Хърд са достойни екранизация. Един индийски сериал например.

Джони Деп, Холивуд и от какво се оплака актьорът

Обърканата ситуация, в която е Джони Деп

Кой и защо го бойкотира

И всъщност нещо подобно ще се случи, но не толкова драматично, разбира се. От The Hollywood Reporter разбираме, че Discovery+ са поръчали документален филм, който да проследи обвиненията и съдебните процеси между актьорите.

Johnny vs Amber ще бъде от две части и ще покаже как и защо се е стигнало до раздялата им. И какво точно се крие зад последвалите спорове, обвинения и дела.

Снимка 503522

Източник: GettyImages

И всъщност всяка част ще представи гледната точка и на двамата. Докато в едната ще видим как Джони Деп се е оженил за жена, която в последствие се е превърнала според него в лъжкиня, правеща всичко, за да защити имиджа си. 

От гледната точка на Амбър Хърд пък ще видим как тя се е омъжила за мъжа на мечтите си, който в последствие се е превърнал в насилник, употребяващ наркотици.

Джони Деп, The Sun, Амбър Хърд и докъде стигнаха с делата

Джони Деп завежда ново дело

Имал нови доказателства

Документалният филм ще включва разговори с адвокати и от двете страни, както и с хора, близки до Деп и Хърд. Ще видим също така кадри и аудио записи, заснети лично от звездите.