Да си Джеймс Бонд не е никак лесно. Не е никак лесно и да изиграеш Агент 007. Да, всичко може да е само на кино, но някой неща са си напълно истински.

Джеймс Бонд, Барбара Броколи и кога ще започне търсенето на заместник на Даниел Крейг

Кога ще започне "ловът" на новия Джеймс Бонд

Ще бъде интересно

Като контузиите и травмите, които се получават по време на снимки. Даниел Крейг знае най-добре за какво става дума, защото за пет филма леките и по-тежките наранявания са били доста.

В шоуто на Греъм Нортън актьорът казва, че по време на снимките на "Смъртта може да почака" е счупил глезена си. Не по време на някоя заплетена каскада, а просто лошо стечение на обстоятелствата.

Но според него това не е най-сериозната му контузия. Тя е дошла по време на снимките на "Спектър" и вече е била като резултат от каскада. Тогава Дейв Батиста е трябвало да го запрати към стена, но нещо се е объркало и коляното на Крейг е пострадало доста сериозно.

Дейв Батиста, "Спектър" и защо актьорът мисли, че снимките на филма са били кошмар

Защо Дейв Батиста мисли, че снимките на "Спектър" са били кошмар

Когато графикът е претъпкан

През смях актьорът казва, че все пак си го е върнал на Батиста, но без да иска. В една от сцените го е ударил в носа и е чул доста зловещо изпукване. Даниел Крейг казва, че веднага се е обърнал и започнал да тича, защото се е опасявал, че кечистът ще тръгне след него.

Даниел Крейг, Джеймс Бонд и как актьорът получи почетното звание командир от британския флот

Как Даниел Крейг стана командир от британския флот

Също като екранния си герой Агент 007

Но за щастие на Крейг до подобно преследване не се е стигнало, защото Дейв Батиста се е оказал доста спокоен и дори сам е наместил носа (ако това изобщо е възможно).