Клинт Истууд си е жива легенда и няма две мнения по въпроса. Още по-хубавото за всички фенове на киното е, че Истууд няма и намерение да се пенсионира.

„Трафикантът“, Клинт Истууд, Брадли Купър и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Трафикантът“

Клинт Истууд се превръща в най-възрастния наркотрафикант в историята

Последно го гледахме в "Трафикантът" (2018 г.), където освен в главната роля, влезе и в тази на режисьор. Според Deadline Hollywood, 90-годишният Истууд, е планирал да се нагърби отново с двойната задача да застане пред и зад камерата.

Актьорът трябва да режисира и влезе в главната роля в приключенската драма Cry Macho, която пък ще бъде продуцирана от Warner Bros.

Снимка 480913

Източник: GettyImages

Филмът е базиран на романа на Н. Ричард Наш от 1975 г. и проследява опитите на един изпаднал в немилост треньор на коне да заработи 50 000 долара, които са му жизненоважни.

За целта обаче трябва да отвлече момче от Мексико и да го прекара през границата, за да го достави на баща му, който се намира в Тексас. Все още не се знае кога ще започнат снимките, но сме сигурни, че ще го видим по-скоро от очакваното, защото Клинт Истууд е известен с това, че снима филмите си изключително бързо.

Клинт Истууд, продуктите с канабис и милионите обезщетение, което иска актьорът

Какво общо има Клинт Истууд с продуктите с канабис

Няколко дела и милиони обезщетение, което иска актьорът

За филмова адаптация на Cry Macho се заговори още през 2011 г., когато на Филмовия фестивал в Кан New York Times обявиха, че Арнолд Шварценегер ще влезе в главната роля, а Брад Фурман ще режисира, пише Variety.

Тази идея обаче така и не беше осъществена, но виждаме, че Warner Bros. не са се отказали от нея. И смятаме, че Клинт Истууд е точният човек, който да я осъществи.