Съвсем неусетно измина малко повече от месец от пускането на "Батман" с Робърт Патинсън в главната роля по кината. Този толкова чакан и отлаган заради пандемията филм определено не разочарова в бокс офиса.

"Something In The Way", Nirvana, "Батман" и слушанията, които песента е получила след пускането на филма

Песента на Nirvana, която "Батман" възкреси

Над 30 години по-късно отново всички слушат "Something In The Way"

Ако беше излязъл миналата година, то веднага щеше да бъде наличен и в HBO Max, но за тази година Warner Bros. решиха да променят начина си на действие и оставиха 45 дни прозорец, в който филми им да бъдат гледани само по кината.

И след това да бъдат качвани и в стрийминг платформата. И понеже HBO Max официално е в България от малко повече от месец именно "Батман" ще бъде първият голям филм на студиото, който ще бъде добавен едва 45 дни след премиерата си по кината.

Снимка 565763

Източник: Alexandra Films

Това ще се случи от 18 април и ще е бъде наличен в 4К резолюция с български субтитри. Премиерата на режисирания от Мат Рийвс филм по телевизионния канал пък е предвидена за 22 май. В тези няколко дни, които остават до пускането му, можем да гледаме в HBO Max цели 18 заглавия, свързани с Батман, излизали през годините.

"Батман", Робърт Патинсън, Зоуи Кравиц и какво да очакваме от филма на Мат Рийвс

Какво да очакваме от "Батман" с Робърт Патинсън

Новият Батман е тук, но заслужава ли си гледането

И игрални, и анимационни. Тази новина идва на фона на обявеният четвърти документален български филм копродуциран от HBO България - "Нямаш място в нашия град". Филмът е дело на режисьора Николай Стефанов и проследява ежедневието на група футболни фенове от град Перник.