Вече си е абсолютно сигурно, че трети самостоятелен филм за Спайдърмен (като част от киновселената на Marvel, разбира се) ще има.

Джейми Фокс, "Спайдърмен 3", Електро и ще видим ли актьора отново в ролята

Ще бъде ли Джейми Фокс злодей в "Спайдърмен 3"

Йес, бейби

Пандемията ще поотложи във времето пускането му по кината, но ще бъдем търпеливи. Към момента единственото сигурно нещо е, че Том Холанд ще влезе отново в главната ролята.

Слуховете обаче са много и то все интересни. Първият е, че Джейми Фокс ще влезе в ролята на добре познат злодей от миналото. Вторият - че Бенедикт Къмбърбач ще вземе участие във филма като добре познатия ни Доктор Стрейндж.

А третият слух пък направо ни отвя главите. В интернет пространството се появяват все повече новини за това, че Sony планират в "Спайдърмен 3" да включат Андрю Гарфийлд и Тоби Магуайър. Много добре знаем, че преди години и двамата влязоха в ролята на Питър Паркър, а сега се очаква отново да го направят.

Това означава, че и Холанд, и Гарфийлд, и Магуайър ще бъдат Спайдърмен едновременно, пише FandomWire. Да, знаем, че звучи много странно, но евентуалното присъствие на Доктор Стрейндж и вече загатнатите мултивселени обясняват всичко.

Спайдърмен, Sony Pictures, Marvel Studios и каква сделка сключиха компаниите

Спайдърмен се завръща

Sony и Marvel постигнаха нова договорка

Разбира се, всичко това са непотвърдени информации, но определено си заслужава да им обърнем внимание. А пред ET Canada говорител на Sony не ги е отрекъл, а просто е казал, че не може да ги потвърди. Е, това може и нищо да не значи, но усещаме, че ще бъде много много интересно.