От доста години се говори, че се готви нов прочит на "Амирикански жиголо" (1980 г.) - филмът, в който в главната роля влезе Ричард Гиър.

American Gigolo, "Американски жиголо", Джон Бертнал и раздвижването около сериала

Ще има ли нова версия на "Американски жиголо"

Този път май няма да има разочаровани

Но едва миналото лято имаше по-сериозно раздвижване и разбрахме, че ще видим сериал - American Gigolo, продуциран от Showtime, а в главната роля ще бъде Джон Бертнал. И веднага се развълнувахме, защото концепцията ни е интересна, а и Бертнал ни е крайно симпатичен.

Хубавото е, че чакането е към своя край, защото в края на миналата седмица беше пуснат и първи трейлър. Той ни затвърждава, че именно Джон Бертнал е най-подходящ за ролята. Също така, че ни очаква крайно интересна история.

В 10 епизода American Gigolo ще ни срещне с жиголото Джулиан (Бертнал), който хем си прекарва много добре времето с различни жени, хем изкарва и много добри пари от цялата тази работа. Един ден обаче Джулиан се буди до безжизненото тяло на жена и бива обвинен в убийството ѝ.

След 15 години, прекарани в затвора, той отново е на свобода и се опитва да съгради нов живот. Това обаче ще бъде трудно, без отново да се върне към занаята си. Междувременно ще се опита да разбере кой го е натопил за убийството.

От Collider разбираме, че действията в American Gigolo ще се развиват след тези във филма с Рачард Гиър. Премиерата на сериала в Америка е на 9 септември по Showtime.