Онзи ден, на 15 октомври през нощта, Пипа Мидълтън стана майка за първи път. Наследникът на сестрата на херцогинята на Кеймбридж и нейния съпруг Джеймс Матюс е момче.

Бебето тежи 3,6 кг. И то, и майка му са в добро здраве. Името му засега не се съобщава.

Новината за поредното бебе, което свързваме с кралския двор, дойде със закъснение, въпреки че Пипа бе забелязана от папараци да пристига в болница в Лондон, което бе знак, че раждането е скоро.

Снимка 384018

Източник: GettyImages

А броени дни преди него, на 12 октомври, Мидълтън и Матюс присъстваха на сватбата на принцеса Йожени в Уиндзор, въпреки че всички смятаха, че няма да дойдат, защото Пипа като нищо ще роди на церемонията.

Е, явно бебето е изчакало еуфорията да мине и идва точно на фона на лудницата около бременността на Меган Маркъл. Направо ни се зави свят от толкова бебета!

Говорител на Уилям и Кейт заяви, че двамата са развълнувани от щастливата новина и нямат търпение да запознаят трите си деца със своя братовчед. Херцогинята със сигурност ще може да помогне на сестра си със съвети.

Ето къде роди Кейт Мидълтън

Ето къде роди Кейт Мидълтън

Не изневери на сигурното

Вероятно един от тях е бил и да роди в болницата Сейнт Мери, и то в специалното крило Lindo Wing, където проплакаха и трите кралски наследника на Уилям и Кейт. За щастие, Пипа поне не изкара тежка бременност, каквато бе последната на сестра й, пише People.