Херцогинята на Кеймбридж и съпруга на принц Уилям - Кейт Мидълтън, тази сутрин беше приета в болница с родилни болки. Третото дете на семейството проплака за първи път на същото място, където и предишните две - в клиника Сейнт Мари в Падингтън, Лондон. 

За специалното раждане отново е резервирано крилото от медицинското заведение, което носи името Lindo. В него по-специалните майки със завидни финансови възможности си осигуряват спокойствие в този така важен момент, а и биват глезени като истински кралски особи. Или пък не като - ако говорим за Мидълтън. 

Районът около болницата е отцепен

Източник: Facebook / Kate Middleton Style

Районът около болницата е отцепен

Пред болничното заведение са се събрали десетки желаещи да бъдат възможно най-близо до своята любимка в специалния момент. А вътре за херцогинята се грижат най-добрите лекари в страната.

Кейт Мидълтън роди третото си дете

Кейт Мидълтън роди третото си дете

Херцогинята се чувства добре

За около и над шест хиляди паунда на вечер (в зависимост от различните допълнителни екстри), родилките получават самостоятелна стая с баня и денонощни грижи. От Daily Mail уточняват, че Кейт Мидълтън ще получи и 10% отстъпка, защото това й е трето раждане в болничното заведение.

Освен всички стандартни медицински услуги, които се предлагат от по-реномираните родилни отделения, херцогинята на Кеймбридж ще се поглези и с редица удобства, характерни по-скоро за петзвезден хотел - гурме меню, масажи и дори традиционен следобеден и следродилен чай. По желание, чаят може да бъде заменен и с шампанско.

Част от вкусотиите, които се предлагат на родилките

Източник: Facebook / Cook with Lisa

Част от вкусотиите, които се предлагат на родилките