Приятелствата между звезди често са ни леко подозрителни. Цялата тази публичност, всички тези пари, можем ли да си представим един чисти отношения без завист и злоба?! Особено когато говорим за две жени.

Е, Серина Уилям и Меган Маркъл са доказателство, че няма невъзможни неща. Двете са си дружки още от времето, когато херцогинята на Съсекс бе просто актриса в сериала "Костюмари". Но след като стана част от кралския двор, съпругата на принц Хари сякаш още повече се сближи с тенисистката.

Или поне това иска да покаже при всяка удобна възможност. През лятото видяхме Меган да подкрепя емоционално Уилямс на финала на Уимбълдън. Серина пък бе сред специалните гости на кралската сватба в Уиндзор.

И сега идва едно сако. Но не обикновено сако, а модерно, малко по-голямо (точно като за бременни) и от марката на Серина Уилямс. Дрехата струва 203 долара и е от новата колекция. А Меган моментално се превърна в рекламно лице, като на сайта на бранда се появи нейна снимка със сакото.

Снимка 384037

Източник: GettyImages

По принцип на членовете на кралския двор не им е позволено да рекламират марки по начин, различен от този да носят техни тоалети. Но надали за Меган ще има някаква санкция, че се е появила на сайта на дружката си Уилямс. Няма спор обаче, че това сако ще се изкупи бързо-бързо.

Серина Уилямс разплака Меган Маркъл на Уимбълдън

Серина Уилямс разплака Меган Маркъл на Уимбълдън

А съпругът на тенисистката трогна всички

При посещението си в студентски кампус съпрузите заложиха на по-небрежна визия, а Маркъл съчета въпросната дреха с панталон и бижута от австралийски марки. Е, тук поне си е научила урока - при посещение в чужди страни се носи нещо на местни дизайнери.