Поп легендата Мадона възнамерява отново да заеме режисьорското място във филма "Loved". Лентата ще бъде киноадаптация по романа на американския писател Андрю Шон Гриър "Невъзможните животи на Грета Уелс", съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката вече режисира британската историческа драма "W.E." през 2011 г., на която беше и сценарист с Алек Кешишян. Той работи с нея и в документалния филм "Мадона: Истината или се осмеляваш" от 1991 г. Режисьорският дебют на певицата беше с лентата "Боклук и мъдрост" от 2008 г.

Припомняме ви, че "W.E.", в който участваха актьорите Аби Корниш, Андреа Райзбъро и Оскар Айзък, се провали в киносалоните и беше критикуван остро от филмовата гилдия.

Въпреки негативния си опит, певицата възторжено обяви, че подготвя нов филмов проект по романа на Андрю Шон Гриър, дадено на феминистката журналистка Роксан Гей.

"Той засяга много от наистина важните теми, в които винаги съм инвестирала или съм подкрепяла - борба за правата не жените, на хомосексуалните, гражданските права. Винаги съм се борила на страната на онеправданите", разказа Мадона в интервю за сп. "Харпърс базар" - снимката е от празничната фотосесия на изданието

Най-елегантните знаменитости (СНИМКИ)

Най-елегантните знаменитости (СНИМКИ)

"Харпърс базар" празнува 150-та годишнина

"Винаги съм се чувствала потисната - каза Материалното момиче пред списанието. "До голяма степен това се дължи на факта, че съм жена, но също и защото отказвам да водя добре подреден живот".

"Имала съм любовници, по-млади от мен с три десетилетия. Това смущава хората. Струва ми се, че всичко, което правя, притеснява хората", разкри тя. Мадона не крие връзките си с младите си любовници. Най-новият е манекенът Абубакар Сумахоро, а преди него - френският танцьор Брахим Зайбат и холандският хореограф Тимор Стефънс.

Снимка 272332

Преди това тя беше омъжена два пъти, като има четири деца. Ето защо легендарната певица смята, че трябва да продължава да работи за проява на сексизъм.

"Книгата ме вълнува по много начини и поставя толкова важни въпроси. Сега повече от всякога е времето да се разкаже тази история", добави тя.

За певицата е важно да разширява границите на своето изкуство. "Харесва ми да съм провокативна. Харесва ми да карам хората да мислят. Харесва ми да докосвам сърцата им. Ако мога да направя и трите с един замах, чувствам, че наистина съм постигнала нещо", допълни поп иконата в интервюто.