Световният топ модел Кейт Мос се омъжи за китариста на групата The Kills Джейми Хинс в малка църква в селцето Саутроп, южна Англия. Пътищата около локацията на сватбата бяха затворени и охранявани от стабилна охрана и полицейски контрол заради сигурността на булката, пишат световните медии. Кейт искала да опази щастливото събитие най-вече от неканени журналисти, заради което по време на церемонията беше блокиран достъпът до две селца в областта.

Наоми Кембъл почти засенчи булката, като се появи в църквата "Свети Петър" след нея. Мос носеше елегантна рокля без ръкави, цвят слонова кост със златни детайли и дълъг воал. Като аксесоар към сватбения тоалет - лента за глава с флорални мотиви. Младоженецът пък заложи на костюм в светло сиво.

Сватбената рокля на Мос е изработена от нейния близък приятел моделиера Джон Галиано. Сред 15 шаферки на булката е била и 8-годишната дъщеря на модела Лиа. Това е първият брак на Кейт, която има извънбрачно дете. Очаква се двойката да организира тридневен прием и празненство в дома й.