Големият син на Дейвид и Виктория Бекъм - Бруклин се е събрал с бившата си приятелка. Тя е 20-годишната актриса Клоуи Грейс Мориц. Двамата бяха разделени, но по информация на сп. People са подновили романса си.

Мориц и Бекъм са били видяни на парти в Лос Анджелис заедно миналата седмица, а актрисата е съобщила на приятелите си, че са се събрали. Бдителни феновете на Мориц в Инстаграм отбелязват, че красавицата наскоро е последвала профила на 18-годишния Бекъм.

Снимка 308706

Източник: GettyImages

Възможно е отиването на Бруклин в Ню Йорк обаче да е пречка пред любовта на младите звезди. Големият син на Дейвид и Виктория се е запалил по снимането и отива да учи фотография и кино в най-добрия колеж за това.

Бруклин Бекъм показа фотографията си, но го оплюха (СНИМКИ)

Бруклин Бекъм показа фотографията си, но го оплюха (СНИМКИ)

18-годишният син на Виктория и Дейвид Бекъм иска да бъде професионален фотограф

Той наскоро издаде собствена фотокнига, озаглавена What I See. Творческите му виждания обаче събраха и много негативни коментари.

Именно заради това Бекъм не отлага отлитането си от "семейното гнездо", което натъжи майка му Виктория, но той се чувства екзалтиран.

"Аз наистина съм много развълнуван да започна и усещам, че ще бъде наистина страхотно. Ще се съсредоточа много върху това в следващите няколко години", сподели той.

"Навсякъде в Ню Йорк е страхотно и много ми харесва", каза още Бруклин.