Според някои хора сексът движи света; според други е любовта, а според трети - трето и т.н. Всъщност, може да продължим почти до безкрай. Но какво ще стане, ако в тези гореспоменати отношения извадим единия човек и на негово място поставим... кукла? Ще се запази ли сигурността на тази зависимост и кой, и какво тогава ще движи света... Но май не трябва да се тревожим чак толкова.

Кога жените изпитват най-голямо удоволствие от секса

Кога жените изпитват най-голямо удоволствие от секса

По-зрелите дами са по-уверени

Според собственика на компания, произвеждаща секс кукли, мъжете все повече предпочитат да лудуват с кукли вместо с реална жена, пише The Sun. Вероятната причина са порно сайтовете, в които има цели категории за такъв тип секс.

Секс от неживо поколение

Секс от неживо поколение

Повече никога няма да помислите, че сте извратени

Повод за подобно твърдение е фактът, че с всяка изминала година бизнесът на цитирания търговец се развива все по-добре и по-добре.

Снимка 342460

Източник: iStock

Разбира се, не за първи път обществото хвърля обвиненията си върху сайтовете за възрастни. Миналата година отново те бяха виновни за увеличаването на сексуалната дисфункция при мъжете.

Но за нарастването на търсенето на секс кукли може да се посочи и още един фактор. Компаниите производители, надушили тенденцията и добрата пазарна ниша, правят такива иновации в индустрията, че предложенията са почти неустоими.

Какво разпалва сексуално мъжете на подсъзнателно ниво

Какво разпалва сексуално мъжете на подсъзнателно ниво

Устни, очи и още нещо

Така например лесно ще си закупим кукла, която да се смее на шегите ни (нещо, което любовницата рядко прави). Някои вече издават звуци, а с други може да се стигне дори и още по-далеч - да провеждаме разговор и дори да им задаваме въпроси. Е, нека не очакваме дълбоки философски прозрения, но сигурно и това ще стане... някога в съвсем близкото бъдеще.