Саманта - най-известният секс робот в света, вече притежава още една функция, която обаче може да не очарова много потребителите й. Тя ще се изключва, ако засече прекалено агресивно поведение или просто бъде отегчена от поведението на собственика си.

"Dummy" състоянието й не означава, че тя не може да бъде ползвана за сексуални занимания, а просто че няма да отвръща физически или вербално на действията на ползващия я.

Всичките й моторизирани части - ръце, крака, ханш, както и лицевото й изражение, ще останат неактивни, ако Саманта прецени, че се намира в неприятна за нея ситуация.

Снимка 366224

Източник: Synthea Amatus

Функцията е въведена от създателя й д-р Серхи Сантос по настояване на съпругата му. Куриозното в случая е, че самата история около създаването на робота е свързана с г-жа Сантос.

Докторът разказва, че отказът на съпругата му да правят секс по определен начин и с определена честота го е принудило да създаде Саманта.

"Хората не са ми достатъчни", обяснява д-р Сантос и допълва, че мъжете и жените имат различно отношение към секса, като мъжете имат нужда много по-често да се отдават на интимни удоволствия и то с жена, която изгаря от желание да им ги достави.

Снимка 366223

Източник: Synthea Amatus

За момента няма данни дали секс роботите имат позитивен ефект върху сексуалността като цяло. Според експертите няма доказателство употребата им да е намалила трафика на хора или да е довела до по-задоволителен сексуален живот. Саманта на д-р Серхи Сантос се продава за 6 хил. евро през компанията му Synthea Amatus.

Секс от неживо поколение

Секс от неживо поколение

Повече никога няма да помислите, че сте извратени