Есента може да не е най-любимият сезон на повечето хора, защото това означава, че трябва да започнат да прибират летните дрехи, но пък е предпочитаният от всички геймъри. Причината е, че именно тогава излизат повечето игри, за които сме развълнувани и ние. 

С какво ще ни изненада FIFA 19

С какво ще ни изненада FIFA 19

Преживяването на геймърите - още по-реално

Вече стана дума за FIFA 19 и новите неща, които ще ни предложи, а сега ще хвърлим поглед и върху друга очаквана спортна игра - NHL 19. Да, от тревата на леда, надяваме се - без контузии. И тази година благодарение на EA SPORTS ще можем виртуално да влезем в кънките на любимите ни хокейни играчи. 

П.К. Субан ще бъде на обложката на NHL 19 Standart Edition

Източник: PlayStation

П.К. Субан ще бъде на обложката на NHL 19 Standart Edition

За първи път в историята на играта ще можем да изнесем шайбата извън залата. С NHL 19 ще играем на открито, обградени от планини и дървета. Всичко това ще се случи чрез режима World of CHEL. Още по-вълнуващото е, че няма да важат никакви правила, което ще направи играта по-груба, но и по-впечатляваща. 

Снимка 371121

Източник: PlayStation

NHL 19 ще бъде още по-реална, защото ще разполага с технологията RPM (Real Player Motion), чрез която ще имаме още по-добър контрол върху скоростта на пързаляне, движенията и единоборствата. 

Освен тези подобренията ще можем да създадем свой собствен играч, което не е нещо ново, но нова е възможността да му придадем ефектен вид, който да отговаря на вкуса ни. 

Marvel's Spider-Man PS4 Pro - новата конзола на Sony

Специално издание Sony PlayStation 4

Какво да очакваме от премиерата през септември

Уейн Грецки ще бъде на обложката на специалното издание на NHL 19, което ще включва над 200 легенди от различни години. 

Официално NHL 19 ще бъде в продажба на 14 септември за PlayStation 4 и Xbox One.