Мондиал 2018 наближава, а с него се изчерпва и нетърпението на футболните фенове. Скоро споменахме, че FIFA 18 ще даде възможност на любителите на най-популярния спорт да се впуснат в духа на Световното първенство.

FIFA 18 ни пренася в духа на Мондиал 2018

FIFA 18 ни пренася в духа на Мондиал 2018

Време е да вземем нещата в свои ръце

Е, от EA SPORTS - компанията производител на спортни игри, имат още изненади за почитателите на най-продаваната им игра FIFA. Става въпрос за лицензът, който канадската компания си осигури върху Шампионска лига

Снимка 361374

Източник: YouTube

Към този момент правото да използват логата на турнира и официалното му име имаха KONAMI, които пък са производители на PES (Pro Evolution Soccer). Всичко това означава, че FIFA 19, която трябва да излезе на пазара в края на септември, ще разполага с правата на най-престижния европейски клубен турнир. 

Ето кои са слоганите на отборите на Мондиал 2018

Ето кои са слоганите на отборите на Мондиал 2018

Има някои доста култови

Според Daily Express, ще има и специален режим, който ще ни потопи изцяло в духа на Шампионска лига и ще можем да изиграем всеки един мач от турнира.

Задава се краят на PlayStation 4

Задава се краят на PlayStation 4

Но чакането за PlayStation 5 ще продължи още...

Ще можем да играем и в Лига Европа, както и за Суперкупата на Европа. На обложката пък ще се завърне отново Кристиано Роналдо, но в компанията на Неймар.