Откакто миналата седмица Sony показаха дизайна на PlayStation 5, в социалните мрежи доста се говори, обсъжда и коментира както за конзолата, така и дизайна.

PlayStation 5 и как ще изглежда новата конзола

Ето как ще изглежда PlayStation 5

Очите ни не могат да се отлепят от новата конзола

На повечето хора им харесва това, което виждат, но се намериха и такива, които побързаха да се подиграят с PS5 и да я оприличат на какво ли не.

Разбира се, разнополюсните реакции са нещо напълно нормално и очаквано, но един от основните въпроси, който мъчи геймърите, е колко точно голяма ще бъде PlayStation 5.

PlayStation 5 и подигравките, които отнесе дизайнът на конзолата

Защо всички се подиграват на PlayStation 5

Голям смях пада в социалните мрежи

Защото официални данни за размерите все още не са оповестени, а от пуснатите изображения изглежда, че конзолата няма да бъде никак компактна.

Това провокира потребители на социалните мрежи да проведат "разследване" в опит да установят колко голяма ще бъде тя.

Снимка 483856

Източник: Reddit / u/GREBO7

Според The Verge, потребител на Reddit на име u/GREBO7 си е поиграл и е съпоставил съществуващите конзоли както на PlayStation, така и на Xbox.

Ако тези съпоставки са верни, то PlayStation 5 наистина ще се окаже доста по-голяма и от предшествениците си, и от конкурентите си.

PlayStation 5, Grand Theft Auto V, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, NBA 2K21 и новите игри за конзолата

Игрите, които трябва да разкрият пълния потенциал на PlayStation 5

Ще се играе почти денонощно

Но дори така да е, сигурни сме, че големината ще си заслужава, защото от Sony обещават новата конзола да промени играта тотално и да надмине всички останали.