Сигурни сме, че няма фен на баскетбола, който да не се вълнува от пускането на NBA 2K21. Въпреки че не без основание има недоволни от факта, че в последните няколко версии на играта няма особена разлика в геймплея.

Sony Playstation 5, Xbox Series X и с какво конзолата на Sony ще е по-добра от тази на Microsoft

С какво PS5 ще е по-добър от Xbox Series X

Ще имат доста общо, но PS5 е с една крачка напред

Очаквания към 2K21 обаче са високи, защото малко след като бъде пусната в продажба, на пазара ще се появят новите конзоли на Sony и Microsoft, които обещават много по-реалистични преживявания.

Ето защо от 2K, компанията производител, са решили да пуснат три версии на новата игра. Едната ще бъде преназначена за всички настоящи конзоли (PlayStation 4, Xbox One и др.) и на обложката ѝ ще бъде Деймиън Лилард.

На обложката на NBA 2K21, предназначена за PlayStation 5 и Xbox Series X, пък ще бъде изгряващата звезда на NBA Заян Уилямсън.

И абсолютно никаква изненада не е, че Коби Брайънт ще е на обложката на специалната версия - Mamba Forever Edition.

Тя ще бъде налична както за съществуващите конзоли, така и за новите, но с две различни обложки. До момента Коби е бил на обложките на NBA 2K10 и Legend версията на NBA 2K17.

Интересното е, че към момента все още не е обявено кога точно NBA 2K21 ще бъде пусната в продажба. По принцип това се случва през септември, но очевидно тази година ще бъде различно.

PlayStation 5, Grand Theft Auto V, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, NBA 2K21 и новите игри за конзолата

Игрите, които трябва да разкрият пълния потенциал на PlayStation 5

Ще се играе почти денонощно