Летните месеци вече са тук и вероятно съвсем скоро ни предстои морска почивка. Освен стандартните бански и слънцезащитни лосиони, е време да помислим дали да не допълним оборудването си за плажа с някоя и друга полезна придобивка, като тези.

Чантата

Огромната и неудобна плажна чанта е на път да се пенсионира заради модели, като този на Dezzio. Тук всяко нещо е на мястото си, освен пясъкът. Джапанки, кърпа, списания, телефони, слънцезащитни лосиони. Всичко е видимо и леснодостъпно, а и на хладно.

Далеч от пясъка

Всички знаем неприятното чувство, когато чашата ни с бира или пък фъстъците се напълнят с пясък. За да избегнем подобни гафове е добре да се сдобием с Turtleback Sand Coaster Drink Cup Holder.

Приспособлението се забива в пясъка и слагаме в него или чашата с напитката, или нещо дребно за похапване. Може да се използва като поставка за телефон или като каквото още решим. И не е само за плажа.

Снимка 361556

Източник: Facebook / Turtlebacks

Закачалка

Друго досадно чувство на плажа е да се чудим къде да закачим мокрите дрехи, фотоапарата, слънчевите очила и какво ли още не. Тук на помощ идва една малка, но доста полезна джаджа - Beach Umbrella Hanging Hook. С нейна помощ всичко е под контрол, на достъпно и видимо място, под сянката на чадъра.

Снимка 361520

Източник: Facebook / Beach Fun for Everyone

Постелка

Старите хавлиени кърпи вече са отживелица. Въпреки че някои шарени модели изглеждат доста изкушаващо, добре е да заложим на нещо по-различно. Sand Free Compact Outdoor Beach Blanket е една страхотна опция - голямо, не задържа вода и досадни песъчинки, сгъва се компактно и се задържа стабилно на пясъка благодарение на джобове, които играят ролята на тежести.

Сянка

Тя е от съществено значение за дългите дни на плажа. А просто един чадър, забит в пясъка, често не върши работа. Затова е добре да се оборудваме поне със Sport-Brella - чадър с две допълнителни палчета плат, които осигуряват по-добра защита от слънцето, а и повече усамотение.