Коледа наближава и започваме да мислим за подаръците. Ако търсим идеи за приятели или роднини, които обичат да пътуват, Travel Away дават някои подсказки, които изглеждат интересни.

AirSelfie 2

Дроновете са чудесен подарък за всички пътуващи блогъри, влогъри, инстаграмъри и т.н, но както можем да се досетим, са непосилно скъпи. С AirSelfie 2 обаче положението рязко се променя. Това е първата летяща камера с висока резолюция. И, да, можем да си го позволим.

Снимка 391749

Източник: Amazon

Не само хваща най-страхотните моменти от дадено пътуване, но и с едно докосване на екрана позволява моментално да ги споделим в социалните мрежи. Работи с приложение, налично за iOS и за Android, разполага с 12-мегапикселова камера, вградена 16GB микро SD карта и може да се издига до 20 метра във въздуха.

Ostrich Pillow Go

Снимка 391748

Източник: travelaway.me

Възглавницата за пътуване е основен аксесоар за всеки, който обича и пътешества много. А Ostrich Pillow Go е направо великолепна - пълна е с мека пяна, която е обвита в приятна на допир материя; за да приляга на всеки еднакво добре, двата края на възглавницата се прикрепят един към друг. Затова е и една от най-добрите опции на пазара.

BIZOND

Гледането по време на път може да се окаже много трудна задача, но мини устройството за изглаждане BIZOND улеснява процеса, като същевременно умъртвява микробите, премахва миризмите и гънките от наблъсканите в куфара дрехи.

Снимка 391746

Източник: travelaway.me

Устройството използва суха технология за пара, загрява в рамките на само 25 секунди и е много лесно преносимо. Перфектно е за бизнес пътувания, сватби в чужбина и всякакви други пътешествия.

B A S U eAlarm+

Всички авантюристи със сигурност ще се влюбят в алармата за смешна помощ B A S U eAlarm+.

Снимка 391745

Източник: travelaway.me

Малка, елегантна и водоустойчива, тя е еднакво ефективна като възпиращо средство и срещу диви животни и срещу агресивни хора. Но основната й функция, заради която и въобще е тук, е сигналът за спасяване на попаднали в извънредна ситуация планинари, къмпингари и други ентусиасти.

А си има и с предварително монтиран карабинер за лесно прикрепване към ключовете или раницата ни.

Kjaro

Независимо дали нашият приятел е градски търсач на тръпка, или пътува редовно по бизнес дела, Kjaro със сигурност ще стане неговата нова мания.

Снимка 391747

Източник: travelaway.me

Произведен в Италия, този елегантен и компактен чадър е в комплект с гениално калъфче, което предотвратява капенето на дъждовната вода по целия под, когато сме на закрито.