Китайска булка бе заснета как дава на гостите на сватбата да ѝ опипват голия бюст, за да събере пари за медения месец, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Видео от странния ритуал беше пуснато в интернет. На клипчето се вижда как мъже и жени се редят на опашка, за да се включат в неочакваната екстра. Участниците в набирането на парите, заедно с младоженката, позират за снимки.

В началото на клипа красивата булка е заснета как си сваля горнището на роклята. Останала по гола гръд, край нея се оформя опашка, като желаещите оставят своите банкноти, преди опипването.

Най-напред булката натиска главата на първия щастливец в голата си гръд, след което му позволява да я опипа. След това втори човек минава зад нея и сключва дланите си на бюста ѝ. В това време булката раздава въздушни целувки пред камерите.

Странният ритуал е разпространен в Китай и други части на Азия. Също често срещани на сватбите са "нао донфан", закачки и пиперливи номера с младоженците, които продължават по време на цялото празненство.