В последния петък на изминалия месец октомври излезе видео играта Red Dead Redemption 2 на Rockstar Games. И настана една радост сред милионите фенове, които дълго я чакаха...

Съвсем накратко, играта представлява ретроспективна репродукция на живота в Америка през 1899 г., в която действащи лица са каубои, бандити и държавни агенти.

Снимка 387289

Източник: Rockstar Games

След излизането на подобна, горещо очаквана игра, най-запалените фенове прекарват поне 72 часа в почти безспирна игра.

Изглежда геймърските паузи - освен за храна и тоалетна, се ползват и за самозадоволяване, а когато съзнанието ти е обсебено от определен сценарий - в случая този на играта, няма как сексуалните ти мисли да не са обвързани с него.

Снимка 387290

Източник: PornHub

Според данни на гиганта PornHub, в рамките на два дни след излизането на играта търсенията на порно видеа, в чието заглавие се съдържа някоя от думите "Red Dead", "каубой", "уестърн" и "краварка" (от англ. - cowgirl), са скочили със 731%.

С други думи - приятен уикенд е бил миналият за геймърите по света.

Ако погледнем нещата по-сериозно, както в случая е добре да направим, ситуацията не е толкова забавна.

Това явление е факт при излизането на всяка по-известна и дългоочаквана игра, и показва измеренията на начина, по който технологиите засягат живота ни. И сексуалния, да.

Според мнението на психолози това е крайно нездравословен начин за формиране на сексуални възприятия, особено когато имаме предвид, че основната целева група на подобни игри е подрастващото поколение.

Тъй като ние отдавна не влизаме в графа "подрастващи", от чисто любопитство и нищо повече ще хвърлим едно око да видим какво пък толкова гледат феновете на Red Dead...

Защо е препоръчително мъжете да мастурбират

Защо е препоръчително мъжете да мастурбират

И откъде идва "скандалната" препоръка