Сирийски пилот влезе в съда, защото карал учителка от Хавърфордуест, Великобритания да прави секс с него в продължение на 9 месеца за да оздравее.

Обвиненията към 38-годишният Фади Сбано са за "изнасилване чрез измама".
Пилотът и учителката, която остава неназована, се запознали, докато Сбано бил установен в Гетуик, а жената работела наоколо.

През ноември 2000 г. тя открила обрив от бели петънца и решила, че е възобновил се тиф, който хванала по време на ваканция преди няколко години. Тогава пилотът й казал, че е говорил със свой приятел гинеколог, който препоръчал да се сложи специален крем, пише westerntelegraph.co.uk.

"Сбано предложил да слага крема върху пениса си и така да го нанася в нея", заяви прокурорът по делото, Хю Рийс.

Рийс каза още, че потърпевшата намирала сесиите за "медицински, лишени от каквато и да било еротика". Съгласила се, защото вярвала, че именно това е правилното лечение.

"По време на "лечението", пилотът поддържал бързо или бавно темпо в продължение на 1 до 10 минути, в зависимост от инструкциите, които получавал от приятеля си гинеколог".

Също по "лекарски съвет" държал часовник на масичката до леглото за да следят, кога идва времето за нанасяне на крема.

Учителката разбрала за измамата едва когато се консултирала с личния си лекар 9 месеца по-късно.

Сбано бил арестуван на летище "Хийтроу". Той отрекъл обвиненията и казал, че жената си е измислила историята за "лечението".

Той отрича още 9 обвинения за изнасилване и 11 за взимане на пари чрез измама. Съдебният процес продължава.