"Нали знаете как отстрани в една колонка се появяват имена на хора, които може би познавате. Един ден гледам - моето име с моя снимка от Евровизия", обяснява водещият. Оказало се, че около 70 от познатите на Драганов вече са се "сприятелили" с измамника. Веднага щом разбрал, той пуснал алармиращо съобщение на стената си, пише Труд

"Внимание! До всички приятели! Току-що установих, че някой е регистрирал фалшив профил с моето име и снимка! Изписано е на кирилица, а не на латиница, както в този, единствен и оригинален мой профил. Аз вече докладвах фалшивия, моля, направете го и вие!", написа преди дни водещият на стената си. След бързата реакция на всички, които вече се били "сприятелили с измамника", профилът е отстранен.

За разлика от Филип Киркоров, близък приятел на Драганов, той няма намерение да подаде жалба в полицията. "И той имаше неприятна случка с кражба на самоличност. Преди време осъди една жена, която работела в неговия офис и имала достъп до всички пароли. Изпратила от негово име отвратителни писма до близките му. Пълни с обиди", разказва водещият. "Фейсбук не ти дава защита. Това е част от играта. Но когато някой си присвои твоята личност, тя загрубява", каза за финал Драганов.