Освен традиционната порция цигански вендети, разлъки и кръвосмешения, Софи Маринова крие и виден "ало" измамник. Става въпрос за средния й брат Цецо, който е един от "мозъците" на далаверата с пенсионерски спестявания в Северозападна България, пише "Таблоид".

Цецо, който е известен в региона с прякора си Пилето, тъй като в началото на прехода изнасял нелегално в Югославия пернати животинки, работи от години в комплект с братовчед си Ангел. Последният беше закопчан преди месец в "централата" си в село Гложене, докато разпределяше задачите на бригада телефонни измамници.

Гелето обаче млъкна като риба, след като му щракнаха белезниците, а Цецо му плати гаранцията от 2000 лева. За разликата от останалата рода на Софи Маринова, Цецо е единственият, който почти не поддържа връзки с нея и не проси постоянно по някой лев. Вдигнал си е истински палат малко встрани от пътя за Правец, а според местните е истински милионер.

Големият му удар дошъл именно в последните години покрай "ало" измамите. Певицата и брат й се недолюбвали, защото Софчето била много близка с първата му жена Ани. Пилето обаче я зарязал драматично заради друга засукана ромка, а благоверната му се нагълтала със сода каустик и едва не умряла. От този момент, преди близо 10 години, Маринова не разговаря с роднината си, тъй като го обвинява за трагедията.