Бившият приятел на новинарката от Btv Виктория Петрова - Петър Бакърджиев, заживя с "Мис България Свят 2004" Гергана Гунчева, която в момента се изявява, като спортен журналист в TV+.

Отношенията помежду им се задълбочили преди два месеца. 34-годишният бивш баскетболист и с 10 години по-младата му половинка вече не криели чувствата си, пишат от в. "Шоу".

Гергана и Петър се сближили по време на командировка в Чехия през лятото, когато били изпратени да отразяват европейското първенство по волейбол за мъже. Първи атакувал Бакърджиев. Той се направил на луд, че си е забравил диктофона в хотелската стая и помолил Гергана да му услужи с нейния. Три дни по-късно двамата били засечени да си гукат в малко кафене, разположено в един от баварските квартали на чешката столица Прага.

На връщане в самолета Петър и Гери седнали един до друг, като отново не спирали да си бъбрят. След като се прибрали от командировката двамата започнали да се виждат, а от началото на новата година вече делят един покрив. В момента двамата живеят в апартамент под наем в столичния квартал "Лозенец".