Следващата неделя на сцената на Dancing Stars ще има възможността да се завърне вече отпаднала от шоуто двойка, заяви творческият продуцент Евгени Димитров вчера вечерта.

Журито и зрителите ще решат коя да е тя. Напусналите звезди ще трябва да се поизпотят, обаче, за да заслужат завръщането си. Те ще трябва да изберат и да изпълнят един от танците поставени като задача до момента, както и да представят онази хореография, която не успяха да покажат на сцената, след като се наложи да си тръгнат.

Двойката, която ще отпадне на елиминациите тази събота, също ще има този шанс. Единствено Кристина Димитрова няма да може да се възползва от тази възможност, тъй-като певицата е все още под лекарска забрана.

Преди обаче тези добри новини да стоплят сърцата на отпадналите танцуващи звезди, на сцената на Dancing Stars в неделя вечер стана ясно какво всъщност е салса „А ла Краси", как един басист смени китарата в името на ламбадата, както и защо на аристократите им е трудно да се справят с горещите латиноамерикански танци.

В името на шоуто звездите бяха склонни да направят всякакви компромиси. На Краси Радков му се наложи да се премени в бяло дантелено боди!

Утвърденият басист Годжи пък засвири на акордеон и заедно с неговата партньорка съчетаха ламбада с ръченица. Графа пък се оказа прекалено свенлив за разкрепостения южен танц - ламбада.

Журито онемя обаче при вида на спектаклите, които бяха подготвили звездите, пресъздавайки танцови сцени от култови филми. Краси Радков в роля на Патрик Суейзи не звучи като нещо ново за актьора, но съчетано с изключително добри танци и пластичност му донесе 40 точки от съдиите.

Безстрашната му съпруга Станислава беше премятана от партньора си, изпълнявайки  всевъзможни поддръжки и акробатични номера с човека със зеленото лице. В името на сцената от филма „Истински лъжи", на партньорката на Годжи - Павалина - й се наложило пък да изгризе един букет с рози.

Илиана Раева беше категорична, че най-смешният танцьор на Танго според нея е именно Арнолд Шварценегер във филма и в този смисъл Годжи се е справил отлично. Заслужено той получи десетки от всички членове на журито.

Не всички звезди обаче бяха оценени толкова добре, тъй-като съдиите влязоха в малък спор -  какво всъщност значи да пресъздадеш танцова сцена от филм. Докато Памбос твърдо държеше да вижда и танци, Илиана Раева и Вера Маринова държаха малко повече на сюжета и артистичното поставяне на хореографията.

Тези спорове не намериха място при изпълнението на Бианка Панова и партньора й Светослав Василев, където журито видя абсолютно всичко, което очакваше. Този танц на гимнастичката й донесе максимален бал, а Илиана не се поколеба да заяви: „Гордея се с теб. Ти си най-прекрасното нещо в това шоу".

В сутрешния блок на bTV днес гостуваха Венета Харизанова и нейният партньор. Красивата моделка си тръгна от шоуто в събота, но още на следващия ден стана ясно, че има голям шанс да се завърне.

Днес в студиото заедно с партньора си те заявиха, че са твърдо решени да изпълнят сцената от филма „Криминале", за която са се готвили цяла седмица и така отново да се завърнат на сцената на Dancing Stars.