След скандалните си изяви преди няколко седмици с Азис, в медийното пространство се разшумя, че кандидатката за "Мис Плеймейт 2011" Галина Димитрова ще бъде тазгодишната победителка в конкурса.

Любовницата на фолкпевеца успя набързо да си спретне пиар, с което предварително си гарантира призовото място. Според клюкари нейна подгласничка се гласяла да стане моделката на "Визаж" - Меги, за която до момента са гласували най-голям брой хора на сайта на playboy.

В сайта вече са  обявени имената на 12-те претендентки за тазгодишншя конкурс. В своята визитка Галина е отбелязала, че най-нестандартно място, където била правила секс е на "едно АТВ в движение. Карахме с 60 км/ч - добре, че съм добър шофьор, който не се разсейва лесно".

Блондинката определя своя тип мъж така: "Светъл, с поддържано тяло и достатъчно луд, за да задоволява щурите ми прищевки". Галина споделя, че след 5 години се вижда, като "звезда в някое риалити-шоу".

Може да прецените дали Галина е достойна за първото място на "Мис Плеймейт 2011", като видите и останалите претендентки ТУК

Моделката Меги е сочена за първа подгласничка, до момента тя води в интернет гласуването