Нина Добрев, която стана световноизвестна с ролята си в "Дневниците на вампира" от няколко дни е в България. Актрисата почти всяка година идва в София при баба си Ефи и дядо си Александър. Тази година отново е тук, но не, защото ще промотира последния сезон от "Дневниците" или ще води детската "Евровизия", както някои медии писаха. Нина е на гости на любимите си родственици, като тяхна любяща внучка.

За първи път актрисата пусна снимки от престоя си у нас в социалната мрежа Инстаграм. Истински фурор предизвикаха кадрите с нейните прародители в дома им, а под кадъра Нина написа:

"Моите Баби и Деди. Нямаше да съм тук без вас. Буквално. 38 години брак и продължавате... Обичам ви!"

 

 

На друг кадър, тя се е излегнала в дома на баба си и дядо си върху ретро диван. Нина винаги е пазела в тайна къде живеят родствениците й, но ето, че показва хола на просторната къща. Винтидж мебелите впечатлиха феновете й, както и изгледът към добре поддържана градинка. Под снимката Добрев написа: "Стари вибрации на световете...#ОбратноКъмКоренитеМи".

Old worldly vibes... #BackToMyRoots

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on Sep 3, 2015 at 12:32am PDT

 

Феновете й заключиха, че дизайнът в стаята е типичен за една от героините й - вампирката Катерина, която в сериала също идва от България.

Актрисата показа също и кари от София. Тя се е снимала пред Народния театър с братовчедка и е направила клипче на уличен танцьор пред градинката на „Кристал", който прави кълбо назад.

Strolling through the city with my cousin... #sofia #family

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on Sep 3, 2015 at 6:35am PDT

 

 

Добрев качи клипчето с танцьора на забавен каданс, като накрая го аплодира с „Браво!", но с типично английско произношение./ Lifestyle.bg

Afternoon Strolls in the Homeland ... #Sofia #Bulgaria #Bravo 👌🏼

A video posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on Sep 2, 2015 at 9:28am PDT