Тв водещата Нана е добре и се връща на екран, обявиха нейни колеги. Последният слух около известната телевизионерка гласеше, че е напуснала Нова телевизия, за да се посвети на лечението си. В медиите се появи информация, че състоянието на водещата не се е подобрило и затова тя си е взела безсрочен отпуск. Повод за клюки даде и появата на Милен Цветков в „Съдебен спор". Вместо Нана да открие новия сезон на рубриката си, стартът бе даден от нейния колега.

От Нова телевизия обаче побързаха да опровергаят мълвата, че Нана е слязла окончателно от екран. Всъщност водещата не успяла да се върне навреме от Израел и затова се наложило Цветков да я замести.

За радост на всички водещата се чувства много по-добре, а разсейките й са изчезнали напълно. "Разсейките вече са напълно изчистени. Просто лекарите искаха да са абсолютно сигурни, че няма да остане и следа от рака, затова й препоръчаха и лъчетерапия.", коментират от Нова телевизия. И обещават, че още следващата седмица известната водеща отново ще бъде на екран за радост на зрителите и отново ще води „Съдебен спор" в телевизионния ефир.