Поп изпълнителят Миро изненадващо показа интерес към футбола. Тези дни бившият член на "Каризма", излезе на сцената с тениска на Миньор (Перник), с което демонстрира пристрастията си към отбора.

Същевременно обаче певецът обяснил зад кулисите, че не се вълнува толкова от ритането с топката, колкото от спортистчета, които го привличали сексуално. Фланелката пък му е подарена от самия отбор и затова носи специален номер.

Звездата се изяви на турнето на Фен тв, което обикаля страната. Менторът от "Гласът на България" се включи в концерта в Русе, където представи трите си солови хита.

Тези дни излезе на яве и интригата между изпълнителят и един от участниците в шоуто на бТВ. Клюката гласи, че старите приятели Миро и Мариана Попова са на път сериозно да се скарат заради мъж. Ябълката на раздора е първокурсникът Тошко, който е в групата таланти на Миро в "Гласът на България". Певецът го остави в предаването, след като фаворитът му очевидно изгуби по всички точки от конкурентка на име Жулиета с уникално мек и чист глас в директен вокален сблъсък пред камерите.

Колежката му Мариана, сякаш с цел да го спаси от лапите на известния с ориентацията си блондин, формулира щения към момчето: "Ти си мъж, истински мъж. Ти си добър любовник. Язък, че съм толкова дърта, мило".