Madame Figaro посвети новия си брой на концепцията за идеалния мъж. В списанието ще намерите информация за примерния такъв в лицето на Джон Малкович, (не)премерено циничен и по хамелеонски притегателен, Виго Мортенсен, първичен, красив, талантлив и истински свободен, Богдан Русев, антимачистки настроеният писател, преводач и журналист, влюбен в живота, Алексис Мабий, "свръхофициалният" съвременен еквивалент на Великия Гетсби, отдал се на дизайна и посветил десет години на работа с Джон Галиано.

На страниците на списанието присъства Барак Обама, новият президент на САЩ, чийто стил на обличане е проследен до детайл.

В редиците е и Заки Соколов - ексдуетната половинка от "Авеню", който споделя "хитростите си за прелъстяване", както и още четири имена - четирима български мъже (от спорта, медицината, медиите и театъра), всеки от които по свой начин е пленен от модата.

В броя са посветени 35 страници на най-мъжката дреха - костюма (в неговото нео, ретро и класическо въплъщение), има още три оригинални съчетания на един обикновен панталон за всеки момент от деня, както и десет нови средства за разкрасяване.

Очаквайте и разсъждения на тема, дали днес мъжете не са новите жени, доколко "женствеността" у силните половинки е иззела властта на мъжествеността и дали все пак мачовщината не се опитва да се наложи под формата на новите герои на деня - и в живота, и в киното.

И още:

Madame Figaro дава идеи на господата за едно романтично пътешествие до Лисабон, да си подарят доза лукс в Cafe de Flore в Париж или просто да "избягат" с любимата жена към някое от най-привлекателните места за отмора в България.