Неочаквана развръзка на риалити шоуто по tv7 „X Милионер търси съпруга" обърка сценария на продуцентите на предаването. Водещата Бианка Илич се поддаде на чара на и Тодор Славков преспа с него, пише senzacia.net.

Близки до внука на Тодор Живков разкриха деликатната ситуация, в която Малък Тошко се намира. Преди около месец синът на Иван Славков извел из нощна София русокосата водеща на риалити шоуто, за да отпразнуват успешния край на седмични снимки за предаването. Под влиянието на алкохола нощта за Бианка завършила в леглото на Малък Тошко в апартамента му в столичния комплекс „Макси".

На другия ден по обяд тв водещата и кандидат-женихът се разбрали да запазят в тайна сексуалното си преживяване и да не го коментират дори и помежду си. „Бяхме пияни", оправдали интимната си близост внукът на Живков и Супер Бианка.

Според клюката обаче, няколко дни по-късно сексът между Малък Тошко и игривата блондинка се повторил, а след това имало и трети път.

Опознал в детайли тялото и отверстията на Бианка, внукът на бай Тошо преустановил едностранно интимните си отношения с нея. Наивната блондинка обаче вече била лудо влюбена в Малък Тошко и с мъка преживявала флиртовете му с участничките в риалити шоуто.

„От играчка стана плачка - сега ме гледа кръвнишки, когато се заиграя с някоя друга, не стига това, ами всяка вечер ме бомбардира с любовни есемеси. Сам съм си виновен, не трябваше да вкарвам Бианка в кревата си", проклина слабия си ангел Тошко Славков.

За да се спаси от нощните набези на симпатичната блондинка, той дори забранил входящите обаждания и съобщения от мобилния номер на Бианка. Водещата обаче се изтарикатила и започнала да ползва служебния телефон, за да се обяснява в любов на Славков.