X Factor освен звезди със сигурност ще роди и много комични моменти. Една от първите "любимки" на журито и публиката се оказа блондинка, която се занимава с фехтофка и преподава плуване на малки деца в "Спартак". Въпреки професията, която има тя само два пъти в живота си е "преминавала зад ограниченията", т.е. зад шамандурата в морето.

Колоритната Мария втрещи журито още преди да започне да пее. Тя остави дълбоко замислени всички с думите: "Не мога да кажа със сигурност, защото и аз самата не мога да определя точно", в отговор на въпроса "Как се оценява?"

"Лудата блондинка" веднага ентусиазира публиката, след като "запя" култовото парче на Bon Jovi - You Give Love a Bad Name, и позабавлява присъстващите с неадекватните си и нелогични действия. Разбира се, не толкова радушно реагира журито, което леко уплашено чакаше края на песента.

Мария категорично беше изпаднала в съдийските очи, но за финал направо се срина и от самата сцена. Това предизвика истински фурор сред феновете на шоуто, които се позабавляваха с комично атрактивното и участие.

След като се увериха дали е добре след удара, безмълвните съдии направиха кратък, но доста цветущ коментар за участието й и в един тон я отстраниха категорично от надпреварата, провъзгласявайки я за "русо магаре".

Вижте участието на блондинката Мари, което със сигурност ще остане в историята на X Factor: