Лили Иванова ще прибере рекорден хонорар за участие в новогодишната нощ, пише „Всеки ден". Звездата ще изнесе концерт на изискана галавечер в зала 3 на НДК.

Тя вече е потвърдила присъствие, след като е договорила да получи 100 000 лв. за изявата. В родния шоубизнес това е най-тлъстата сума, която изпълнител ще прибере за такова участие. Условието на легендата е половината сума да бъде преведена авансово до 1 декември, а останалите пари да й се дадат в деня на спектакъла.

Почитатели на примата отсичат, че било съвсем нормално тя да поиска двойно повече, когато става въпрос за изява на 31 декември. Зала 3 ще бъде преобразена с кръгли маси, а удоволствието да присъствате на галавечерта става срещу куверт на стойност 420 лв.

Точно толкова на брой - 420, ще са и местата за специалното събитие, на което ще се сервира 5-степенно гурме меню, както и ще се разлива отлежало уиски. Подобно официално мероприятие се провежда за първи път у нас. Поканени са банкери, солидни бизнесмени, съдии, политици.