Изпълнени с творчески заряд и провокация са проектите на Антонина. Почитателите на жанра я свързват със стопроцентово забавление и интересен поглед върху теми, които са част от ежедневието ни. Последния проект на изпълнителката предизвика доста коментари не само сред феновете, но като цяло в гилдията, информира Блиц.

"Пей вица на годината" се оказа моментна снимка на жанра и състоянието, в което е най-предпочитаната музика в България. Заради уникалния стил и новаторските й послания, феновете й я наричат "Кралицата на провокацията". Вярна на себе си, преди броени дни Антонина загатна за нов проект.

Певицата написа в социалната мрежа: "Фелацио. Очаквайте скоро." "Няма да издавам повече подробности, но да, това е проект, по които работих доста дълго време. Сега съм на финалната права и скоро всички ще го видят. Тази песен е много различна и феновете ще ме видят в светлина, в която никога не са ме виждали. И да! Става дума за секс. В тази песен има много секс."

Антонина е изпълнител, който винаги е поставял ясна граница между личния и професионалния си живот. Тя е от малкото изпълнители, които присъстват в медиите не с личните си истории, а с артистичния си образ и творчество. "Аз никога не съм била скандална и никога не съм се стремила към излишна показност. Може би защото творчеството ми е достатъчно провокативно, никога не съм имала нужда да вадя личния си живот, за да съм известна.

Сега за първи път ще говоря за секс и ще го направя отново чрез творчеството си. Защото сексът е темата на темите..., а аз имам какво да кажа и не се притеснявам от това. А и, ако трябва да съм честна, изморих се от клишетата за секса, които попфолкът налага с години."

Новата песен се очаква да излезе до седмици, но дали заглавието й е "Фелацио", както предположиха повечето фенове, засега не става ясно. "Публиката има очаквания към мен. Старая се с всеки проект да надминавам очакванията им и да ги изненадвам. Надявам се да успея и сега. А... що се отнася до фелациото... това е само малка част от арсенала, който съм приготвила този път."