Красивата синоптичка Божана Филипова не е жена за един мъж. В жълтите хроники името й гръмна преди около две години, когато се раздели с мъжа си - новинаря Косьо Филипов.

"Изневерих на Косьо в собствената ни спалня, точно до креватчето на детето ни". Така Божана иронизира тлъстия слух, който според интригантски издания станал причина за развода между новинаря и синоптичката.

Косьо адски страдал и псувал като хамалин неверницата, по която само месеци по-рано пръснал 4000 лева, изтеглени от банка, за да й бъде имплантиран силикон в гърдите.

От тази връзка освен облачни прогнози и гръмотевици все пак изгрява и едно малко слънчице - дъщерята Елия. Имало сериозна опасност да загуби бебето, което се родило "осмаче" и със сериозни дихателни проблеми. "По-голям шок не съм изживявала, направо ме убиха", спомня си с насълзени очи синоптичката.

Според нея и проблемите с малката красавица повлияли негативно върху брака й с водещия и ги отдалечили емоционално един от друг. "Не можахме да запазим любовта си, това е", лаконична е Божана. И признава, че голямата й любов остава Филипов, пише БЛИЦ.

"Спала съм само с 30 мъже. Много ли са?", усмихва се палавницата на Нова телевизия. Светските клюкари обаче шушукат, че Божана е истинска мъжемелачка. На срещите тя надничала в портфейлите на господата и ако не са дебели, не повтаряла пак да излиза с тях.