Куп атрактивни личности "претендират" за стола на Слави Трифонов. Общо 6384 души кандидатстваха за новия проект "Претендентът", издирващ "бъдеща звезда, която умее да забавлява публиката, да пее, танцува и да е достатъчно интригуваща за масовата аудитория".

Сред желаещите за слава, препитвани от сценаристите на Слави, се открояваха бивш миньор, боксьор, частен детектив, 9-годишно момче и 77-годишен дядо пенсионер.

Може би, защото става въпрос за стола на Слави Трифонов и повечето кандидати са от мъжки пол, като логично преобладават актьори и журналисти.

За сметка на това дамите са далеч по-забавни - една от тях, например, се определя като "забавна, умна и секси, симпатична и екзотична и very нетипична".

Кой ли обаче ще седне на този стол не се знае, не се знае дали изобщо става дума за някой, който ще "замени Слави", или това е просто нова игра, която да забавлява публиката 3 месеца.

Да не попускаме и факта, че идеята на гологлавия водещ адски много прилича на идейния замисъл на предаването "Стажантът", което дори се въртеше по pro.bg преди време. Водещ  на американската версия на предаването, само че е Доналд Тръмп.

Същевременно, 16 дни преди дългоочакваното турне на Слави и Ку-Ку Бенд в САЩ и Канада, билетите за Ню Йорк, Чикаго и Монреал не само са напълно разпродадени, но и поради големия интерес, организаторите обявиха три допълнителни дати за тези градове.