Не може да се каже, че очакванията към "Терминатор" Мрачна съдба" бяха кой знае колко големи, но такива все пак имаше. Главната причина е завръщането на Джеймс Камерън като продуцент.

„Терминатор: Мрачна съдба“, Арнолд Шварценегер и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Терминатор: Мрачна съдба“

Нови терминатори мерят сили със стари терминатори, но имаме ли нужда от това

Това определено оказа своето влияние и смеем да твърдим, че "Мрачна съдба" е по-добър от предходните три филма, но все пак се оказа провал в бокс офиса.

Режисьорът Тим Милър, който беше в основата на успеха на "Дедпул", обаче не е много доволен от съвместната си работа с Джеймс Камерън.

Тим Милър

Източник: GettyImages

Тим Милър

В интервю за KCRW Милър казва, че в процеса на работа по филма е имал разногласия с Камерън, които са водели до спорове. Режисьорът признава, че като продуценти Джеймс Камерън и Дейвид Елисън са имали последната дума над финалната обработка на филма и кои сцени да влязат в нея.

Тим Милър не е бил съгласен с колегите си относно доста техни решения, но в крайна сметка те са имали повече правомощия от него и са наложили вижданията си.

"Терминатор: Мрачна съдба" и защо филмът може да загуби 100 милиона

Милионите, които "Терминатор: Мрачна съдба" може да загуби

Прогнозите не са обещаващи

Ето защо на въпрос дали би работил отново с Камерън Милър отговаря, че не може да каже твърдо не, но лошият опит, който е добил с "Терминатор: Мрачна съдба" определено би го отказал. Причината е, че не иска отново да изпада в ситуация, в която е безгласна буква, пише ComicBook.