Има много хора, които обожават филмите на ужасите и с охота гледат всяка една подобна продукция. The Perfection на Netflix попада в тази категорията, но не понася на всички.

"Луцифер", Netflix и първи трейлър на сезон 4 на сериала

Сатаната се завръща в пълния си блясък

Четвъртият сезон на "Луцифер" изглежда обещаващ

Филмът проследява историята на челистката Шарлот, която заминава за Шанхай, за да вземе участие в музикална надпревара. Там тя се среща с учителката си и една от нейните феноменални ученички Лизи.

Шарлот и Лизи бързо се сприятеляват и решават да тръгнат на пътешествие из по-затънтените райони на страната. И оттам всичко се обърква, защото Лизи се разболява тежко, от което следват доста гнусни сцени.

Двете разбират, че в Лизи има някакви буболечки, които причиняват всичко това. Звучи нормално като за подобен филм, но реалистичните кадри явно са дошли в повече на доста хора.

Така в социалните мрежи изобилства от постове, в които хора, гледали филма, казват, че са потресени и буквално им се повдига. Голяма част от тях се определят като болни, след като са видели какво се случва, пише ComicBook.

От една страна, това е показателно, че филмът е достоен представител на жанра си. От друга обаче, води до логичния въпрос необходимо ли е да си причиняваме всичко това.