Всяка следваща серия от документалния филм The Last Dance е като истинска енциклопедия - "разгръщаме" епизод и все разбираме по нещо ново за последния сезон на Майкъл Джордан с екипа на Чикаго Булс.

Денис Родман, The Last Dance и 48-часовата луда ваканция на баскетболиста

Лудата 48-часова ваканция на Денис Родман

90-те са били славни времена за баскетболиста

Доста подробности научаваме обаче и извън продукцията на ESPN, директно от режисьора ѝ Джейсън Хехир. Той гостува в специалния подкаст Jalen&Jacoby - The Aftershow, където заедно с двамата водещи обсъждат видяното във всеки епизод. Именно там той каза нещо много интересно, с което отново успя да ни изненада.

Според Хехир, въпреки че е на 57 години и състоянието му надхвърля два милиарда долара, Майкъл Джордан все още слуша майка си за някои неща.

Добре знаем, че Въздушния е почитател на пурите. Същите ги има и в кадрите с негово участие в The Last Dance. Оказва се обаче, че майка му Делорис не иска синът ѝ да пуши. Е, поне не и в нейно присъствие.

The Last Dance, Майкъл Джордан, Айзея Томас и новото меме, което обикаля интернет

Защо хората отново се смеят на Майкъл Джордан

The Last Dance даде още хляб на феновете

Според сценария на филма, в кадрите, в които седи и разказва, Джордан е трябвало да пуши пура. Това обаче не е случило - именно защото на снимките е присъствала и майка му, а жената страшно се ядосва, всеки пък когато види как синът ѝ пуши.