Колебаем се с кое да започнем... Дали с това, че режисьор на филма за най-дивата хард рок група е Джеф Тримейн, който стои зад кретенската поредица на MTV Jackass. Или пък с това, че фотографиите от снимачната площадка изглеждат също толкова забавни, колкото и първият трейлър. Или пък с факта, че Айвън Реон, когото знаем като Рамзи Болтън от Game of Thrones, е в ролята на Мик Марс. Ето все пак трейлърът.

The Dirt е базиран на едноименната автобиографична книга на Motley Crue, която описва създаването на бандата и последвалия й успех, съпроводен с всички клишета, характерни за рокендрола (секс, наркотици, алкохол, скандали, и т.н.) в петорни дози. В ролята на Томи Лий Джоунс е рапърът и актьор Машийн Гън Кели, в тази на Ники Сикс е Дъглас Буут, Даниъл Уебър е Винс Нийл, а споменатият Айвън Реон е Мик Марс.

Самите Motley Crue безкрайно се вълнуват от премиерата на филма и явно напълно одобряват съдържанието му. Дори са записали четири нови песни специално за саундтрака му. Ние пък предвиждаме, че The Dirt ще е много по-рокендрол и много по-малко посредствен от "Бохемска рапсодия".

Премиерата на The Dirt е на 22 март по Netflix.